ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
ένα κλίκ στην εικόνα οδηγεί στο site μου για όποιον ενδιαφέρεται για στέγη, ντουλάπα, κουζίνα..

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

ΔυΝαΤά! και με Νέα Τάξη Πραγμάτων..
Γειά σου Γιωργάρα

τι ωραία κουβαλάει το νερό αυτό το παιδί για όλες τις δουλειές..
θαυμάστε πρωθυπουργό..


βρε αγόρι, αν δέν ήθελες εξουσία και κυβέρνηση γιατί την αρνείσαι τώρα και ζητάς άλλον να κυβερνήσει;
άλλον, παγκόσμιο κυβερνήτη..τσ τσ τσ!!


θαυμάστε ποιόν ψηφίσατε ρε σείς..

μην νομίζετε οτι και ο άλλος ο μικρός Κωστάκης θα έκανε άλλα..
συμφωνημένα τα έχουν απο χρόνια αυτά..τώρα να δω τι θα κάνετε γενναίοι μου..κάντε κλίκ εδώ να δείτε περισσότερα..

3 σχόλια:

WishmasteR είπε...

ένα κείμενο για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα... Περιμένω τη συμμετοχή σας στο εγχείρημα και τις υποδείξεις σας για τις όποιες βελτιώσεις στο κείμενο προτού ξεκινήσουμε τη συλλογή υπογραφών και το διαδόσουμε. Έξω απο κόμματα και έξω απο όποια καπήλευση της προσπάθειας. Ο λαός είμαστε εμείς. Ελπίζω να συμφωνείτε και να το κάνουμε πράξη. Ας μη μένουμε άλλο αμέτοχοι, καλή η κριτική αλλά ας περάσουμε στη δράση... Όλοι μαζί μπορούμε, που λένε και οι πολιτικοί μας...

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε
Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε αυτή τη διαμαρτυρία, με μοναδικό κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας , δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Η απόφαση της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του φερόμενου ως μηχανισμού στήριξης και ουσιαστικά την προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ δεν αποτελεί προϊόν θέλησης του ελληνικού Λαού. Δεν επιθυμούμε να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας, ούτε κατανοούμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την απώλεια μέρους της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση. Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τωρινού πρωθυπουργού.
Επιθυμούμε λοιπόν να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στους καταναγκασμούς των ισχυρών και στην απαίτηση να φορτωθούν οι λαοί τις συνέπειες των αδιεξόδων και της κρίσης που γεννά το παγκόσμιο σύστημα της εκμετάλλευσης και της κερδοσκοπίας.

Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι εκφράζει τη θέληση του Ελληνικού Λαού, τότε απαιτούμε την άμεση διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πρόσφατα, παρά τις σημαντικές διαφορές μας με το εν λόγω παράδειγμα, διενεργήθηκε στην Ισλανδία και όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα του κόσμου, γιατί ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός δικαιούται να αποφασίζει για τα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν.Επίθετο:
Όνομα:
Πόλη:
Διεύθυνση:
e- mail:

first3 είπε...

Θεωρώ ότι το κείμενο είναι πολύ καλό και περιεκτικό, απεικονίζει δε την συνταγματική αναγκαιότητα που είναι η ελεύθεη βούληση των πολιτών κάθε ευνομούμενου κράτους, πράγμα το οποίο θα επιζητούσε κάθε σωστός κυβερνήτης.
Και μόνο η συνειδητοποίηση των πολιτών γι' αυτά που συμβαίνουν, αξίζει το εγχείρημα...

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Όπως τα είπες φίλε μου συννενοημένα τα έχουν.....
Εδώ υπάρχουν χιλιάδες λύσεις αλλά έχουν κολλήσει στο μονόδρομο της ΔΝΤ.
Μου είπε και πρόσφατα κάποιος φίλος μου -συγχώρεσέ με για το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιήσω αλλά είναι πολύ καλό παράδειγμα-
"είναι σαν τον μικρό νταβατζή που βρίσκεται ανάμεσα στον μεγάλο νταβατζή και την πουτάνα.."
Αναρωτιέμαι πόσο θα κάνουν να καταλάβουν πόσο μεγάλη είναι η οργή της πουτάνας...ε συγνώμη του λαού ήθελα να πω!
Έχει ειπωθεί κι από άλλους ότι είμαστε άξιοι της μοίρα μας. Η αλήθεια είναι πως χώρια τα ελαττώματα που έχουμε σν λαός, δεν μπορούμε να αφήσουμε να κάνουνε τα πειράματά τους πάνω μας...